TOVÁBB TÁNCOL A TOBOZMANÓ

Az Erdők hete rendezvénysorozat alkalmából, „Tovább táncol a tobozmanó” címmel általános iskolások részére alkotópályázatot hirdetett a Dél-alföldi Erdészeti Zrt. Tájékoztatási Központja.

Természetes anyagokból, saját kezűleg készített figurákkal, játékokkal lehet nevezni a pályázatra. A beérkezett műveket népművészekből, pedagógusokból és a Dél-alföldi Erdészeti Zrt. munkatársaiból álló zsűri értékelte korcsoportonként. Iskolánkból négy 5. a osztályos tanuló – Balog Boglárka, Czegle Zsolt Bendegúz, Nagy Bence és Szűcs Nikolett - munkáját juttattuk el a bíráló bizottság elé.

A díjazott munkák készítőit december 11-én 15 órakor a Gyula - Városerdőn lévő Erdei Iskolában jutalmazták, a beküldött alkotásokból összeállított kiállítás megnyitó ünnepségén.

A rendezvényre Czegle Zsolt Bendegúz 5.a osztályos tanuló kapott meghívást. Jutalmát Szabados Kristóf felkészítő tanár kíséretében vette át.

A pályamunkákról digitális archívumot készítenek, a díjnyertes műveket az erdei iskolában, állandó kiállításon őrizik tovább.