Szivacskézilabda

2017. április 1-jén ismét nagy sikerrel rendezték a Sulikézi Fesztivál második fordulóját, ezúttal Mezőkövesden. A fesztiválon az MKSZ Kézilabda az iskolában elnevezésű programjában részt vevő iskolák szerepeltek.

A Dobozi Általános Iskola lány és fiú csapata 2-2 mérkőzést játszott és mindkettőt megnyerte.

A harmadik fordulót a tavalyihoz hasonlóan ismét Balatonbogláron rendezték meg a NEKA sportcsarnokban, június 17-18-án. Igaz, hogy a ballagással egy időpontban volt, de úgy éreztem, hogy ezen a színvonalas tornán nekünk is részt kell vennünk. A szállás a boglári kollégiumban volt vacsorával és svédasztalos reggelivel. A gyerekek nagyon jól érezték magukat. 4-4 mérkőzést játszottak. A lányok 1 döntetlennel és 3 győzelemmel zártak. A fiúk 1 döntetlen, 1 vereség és 2 győztes meccset játszottak. A szövetség két pár pöttyi zoknival is jutalmazta a csapatokat.

Gratulálok mindkét csapatnak, büszke vagyok rájuk, a sok munkának meglett a gyümölcse.

Név szerint a játékosok:

Fiúk: Nagy Bence, Mező Nataniel, Szilágyi Viktor, Lakatos József, Nagy Zsolt, Czegle Zsolt Bendegúz, Rácz Zoltán, Békési István, Dancik András.

Lányok: Köteles Dzsenifer, Serbán Anna, Debreczeni Antónia Napsugár, Köteles Amanda, Faragó Natália Edina, Kovács Petra, Köteles Edina Melitta, Lukács Lídia, Szabó Boglárka, Köteles Mercédesz, Bozó Diána Lilla.

Bár a mérkőzések után a rossz idő miatt a Balatonban nem tudtunk fürödni, de birtokba vettük a bob pályát, amit nagyon élveztek a gyerekek és a boglári gömbkilátóba is felmentünk. Nagyon szép volt, ámulattal nézték a Balatont teljes nagyságában. Felejthetetlen élmény maradt mindenki számára.

Köszönetet mondunk iskolánk igazgatójának: Zsigmond Károlynak, aki üdítővel támogatta a csapatokat.

Váradi Edit és Debreceni Hajnalka tanár néniknek, akik (a ballagás ellenére is) elkísérték a gyerekeket és lelkesen segítettek mindenben.

Köszönetet mondunk a szülőknek, a sok lelkes szurkolóknak, akik itthonról biztatták a csapatokat, hiszen minden meccset ismét élőben közvetítettek a youtube-on.

 

 

                                                              Turákné Szente Adél

                                                                       edző