Szivacskézilabda

2017. február 4-5-én nagy sikerrel rendezték meg ismét a Sulikézi Fesztivált, ezúttal Budapesten a Vasas Sportcentrumban. A fesztiválon az MKSZ Kézilabda az iskolában programjában részt vevő iskolák, valamint azon iskolai csapatok vehettek részt, amelyek nem szerepelnek a Magyar Kézilabda Szövetség által kiírt Kisiskolás versenyeken.

A Dobozi Általános Iskola lány és fiú csapata is részt vett ezen a kétnapos, színvonalas tornán. 4-4 mérkőzést játszottak, amelyből 3-3 mérkőzést megnyertek.

Név szerint a játékosok:Nagy Bence,Mező Nataniel,Szilágyi Viktor,Lakatos József,Makula Jenő Alexander,Békési István,Makula Armandó – fiúk.

Lányok:Köteles Dzsenifer,Serbán Anna,Debreczeni Antónia Napsugár,Köteles Amanda,Faragó Natália Edina,Kovács Petra,Köteles Edina Melitta,Lukács Lídia.

Gratulálok a csapatoknak és lelkesen várjuk a folytatást április 1-2-án. A harmadik fordulót pedig idén is Balatonbogláron rendezik meg júniusban.

Heti három alkalommal edzünk és ehhez hasonló eredményeket szeretnénk elérni áprilisban is. Köszönetet mondunk iskolánk igazgatójának:Zsigmond Károlynak,aki ásványvízzel és szendviccsel támogatta a csapatokat.

Váradi Edit tanár néninek,aki elkísérte és lelkesen segített mindenben. Köszönetet mondunk

a szülőknek, a sok lelkes  szurkolóknak, akik itthonról biztatták a csapatokat,mivel minden meccset élőben közvetítettek a youtube-on.

 

 

Doboz.2017.02.14.

 

 

                                                              Turákné Szente Adél

                                                                       edző