Sportnap

       2021. május 31-én nagy sikerrel került megrendezésre ismét a sportnap. Tavaly a járvány miatt mindenki bánatára elmaradt. A felsős tanulók már nagyon várták, lelkesen készültek rá egy héten keresztül minden tesi órán. A fiúk labdarúgás mérkőzéseken méretették meg magukat. Vegyes csapatokat alakítottak és körmérkőzéseket játszottak. Nagy volt az izgalom, hogy ki melyik csapatban kerül. Örömünkre jó kis csapatok alakultak ki, és izgalmas mérkőzéseknek lehettünk szemtanúi. A szurkolásból sem volt hiány, hiszen az a csapat, aki pihent, szurkolhatott kedvencének. Eredményhirdetés nem volt, így győztes volt minden csapat, aki részt vett és jól érezte magát.

Köszönjük Zombai Attila tanárúrnak és Baku Zolinak a játékvezetést!

A lányok kézilabdáztak egymás között. Ez szinte már hagyomány a mi iskolánkban.

Minden felsős osztály alakított csapatott. Az ötödik osztály a hatodikkal kezdte a tornát, és utána pedig a hetedik a nyolcadik osztállyal. Mindenki nagyon ügyes volt, a győzelemre törekedett és kihozták magukból a legjobbat. Visszavágóra is sor került, tehát a vesztes csapatnak volt lehetősége javítani.

Az időjárás se volt annyira kegyes hozzánk, a végére esni kezdett az eső. Ez senkit nem tántorított el, és a két korosztályból a győztes csapatok még lejátszották egymás között a mérkőzést.

Köszönjük az osztályfőnököknek, tanárnéniknek, tanárbácsiknak a lelkes szurkolást és az együttműködést, Szűcs Lajosnak pedig a játékvezetésben nyújtott segítséget!

    Én gratulálok a csapatoknak, így együtt jól éreztük magunkat!

 

                                                                Turákné Szente Adél

                                                                   testnevelő tanár