MEGÚJULT A TORNATEREM PADLÓZATA

Megújult a Dobozi Általános Iskola tornatermének padlózata. A beruházás csaknem egymillió forintból valósult meg. A felújítás során teljesen kicserélték a korábbi, betonra ragasztott műanyag borítást.

Köves Mihály polgármester elmondta: „Nagy öröm számunkra, hogy egy újabb lépést tehettünk az iskola, a gyerekek és a biztonságos testnevelés oktatása érdekében. Az önkormányzat feladata az, hogy segítse az oktatást. Ha elindulunk egy úton, akkor menni kell, tenni kell a dolgunkat, elvégeznünk a feladatunkat, megoldást találni a problémákra. A burkolat állapota elég nagy probléma volt. A munkában közreműködtek a közfoglalkoztatottak, illetve Keresztesi György vállalkozó, akiknek szeretném megköszönni a munkájukat.”

„Ez a támogatás nagyon szép gesztus volt az önkormány részéről. Köszönöm az iskola pedagógusai, testnevelést tanítói nevében.”  – mondta Zsigmond Károly a Dobozi Általános Iskola intézményvezetője.

Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően a jelenlegi 14 tanulócsoportunknak három különböző tanteremben tudjuk biztosítani a midennapos testnevelést. Nem szabad megfeledkezni arról sem, milyen szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen jó idő esetén a liget és a sportpálya is rendelkezésünkre áll, az iskola sportudvarát pedig évről évre bővítjük, fejlesztjük.

Ez a fejlesztés sokat jelent számunkra, mindenki nagyon várta már, hogy kipróbálhassa az eredményt. Nagy öröm, hogy a tanulóink ilyen jó körülmények között kezdhetik meg az iskolai évet.