A jutalomkönyvek mellé szép élményt is kaptak kitűnő tanulóink…

„A vírushelyzetre való tekintettel a hagyományoktól eltérően osztálykeretek között rendezzük a tanévzáró ünnepségünket- kezdte beszédét Zsigmond Károly intézményvezető az utolsó tanítási napon. Az, hogy most mégis összegyűltünk itt mindannyian annak fontos oka van: Szeretném bejelenteni, hogy 32 tanulónk kitűnő eredményt ért el ebben a tanévben. Ők azok a diákok, akikre büszkék lehetünk, akik a nehéz körülmények ellenére is kimagasló eredményre voltak képesek, akik rendszeresen készülnek az órákra, akikre mindig számíthatunk, legyen szó versenyekről, ünnepségekről, rendezvényekről. Teljesítményükkel kiérdemelték, hogy figyelmünk kíséretében vegyék át jutalmukat és elhangozzék a nevük az egész iskola közössége előtt. Természetesen az érdemből a pedagógusoknak és a gyermeke tanulmányait figyelemmel kísérő szülőknek is jár. Ezúton is köszönöm a közös munkát, mely láthatóan sikeresnek bizonyult!”

Ezt követően a szorgalmas diákoknak jutalomkönyveket és okleveleket adott át az intézményvezető úr, valamint meginvitálta őket egy közös fagyizásra.

A kitűnő tanulóink jutalma volt továbbá a Békéscsabai Tankerületi Központ által adományozott, a Fővárosi Nagycirkuszba szóló belépőjegy, valamint a Szarvasi Vízi Színház egyik előadása, melyet Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár ajánlott fel.

A színházjegyeket Köves Mihály polgármester adta át a tanulóknak, aki elmondta, hogy örömmel adja át ezeket a díjakat és a helyszínre való utazáshoz az autóbusz költségét Doboz Nagyközség Önkormányzata biztosítja. A diákokat szüleik is elkísérhették, így 55-en látogattak a színházba, ahol a Soproni Petőfi Színház Hétszínvirág című mesés táncjátékot tekintették meg.

Tanulóinknak gratulálunk, kellemes nyarat kívánunk!