Boldog anyák napját!

Boldog anyák napját!

 

Happy Mother's Day!

Schönen Muttertag!

Bonne fête des mères!

Buona festa della mamma!

Feliz Dia de las Madres!

La mulţi ani, Mamã!

 

Nem számít, hogyan mondják, az üzenet mindenhol ugyanaz: így fejezzük ki a hálánkat édesanyánk felé, éljünk bárhol is a világban.

Minden évben van egy ünnep, amiről sosem feledkezünk meg, ez anyák napja, ekkor köszöntjük az édesanyákat, nagymamákat. Tökéletes ünnep arra, hogy kifejezzük a tiszteletünket és hálánkat szeretett édesanyánk felé. És hát mivel lehetne boldogabbá tenni egy anyát, mint egy szívből szóló köszönőverssel, dallal?

A 2.a. osztály tanulói május 5-én szívhez szóló, ünnepi műsor keretében köszönték meg azt az odaadó, önzetlen szeretetet, amivel születésük óta elhalmozzák őket. Napokon át folyt a készülődés, a hálás gyermekek izgatottan tanulták a verseket, énekeket, jelenetet, hogy örömet szerezhessenek a számukra legfontosabbaknak. Tanulóim nagyon gyakorlottan, átélten és profi módon adták elő a begyakorolt darabot. Majd a saját készítésű ajándékokkal, s kezükben egy szál virággal fejezték ki szeretetüket, hálájukat, így köszönték meg a féltő gondoskodást, az iskolakapuig kísérő biztató tekinteteteket.

Sok boldogságot minden édesanyának!

 

Tóthné Székely Ildikó

2.a. osztályfőnök