„Minden gyermek várva vár”

Egész évben vártuk, és valószínűleg ő is egész évben készülhetett, hiszen sok-sok ajándékkal érkezett közénk, idén is ellátogatott hozzánk a Mikulás! Osztályról osztályra, teremről teremre járva csengőszó jelezte útját. A csillogás, amit a gyermekszemekben látunk ilyenkor, semmihez sem hasonlítható. A reményt, a csodát, a hitet jelzi: történhet bármi, a Mikulás tudja, hogy jók vagyunk!   

A nagyobbak már barátként üdvözölték; biztosan azért, mert ők már többször is találkoztak vele. Szerencsére ráért, így – énekszó mellett – együtt díszítette velünk az iskola karácsonyfáját, sőt a krampusz szépségverseny zsűrizésében is részt vett! S miközben a tetőre tartott – talán a rénszarvasaihoz – útközben, az első emeletről még visszanézett, és búcsúzóul néhány maroknyi édességgel ajándékozott meg minket…

Kedves Mikulás! Pihend ki magad jövő decemberig, mert visszavárunk!

A krampusz szépségverseny eredményei:

Balog Mária, a Diákönkormányzat segítő tanára elmondta, hogy sok csinos krampusz készült a megmérettetésre. Alsóban Bakos Biankát, felsőben Köteles Dzsenifert választották a legszebbnek. A döntésben a Mikulás és krampuszai segítettek. A nyerteseknek gratulálunk, a Diákönkormányzatnak köszönjük a szervezést, Baku Zoltánnak a támogatást!