Évzáró kicsit másképp

Az idei tanév II. féléve nem úgy alakult, ahogyan terveztük. Ahogy mindent, úgy az iskolai életet is felborította a vírushelyzet. Mondhatni átírta a munkarendet, így az évzáró rendjét is. A rendkívüli helyzet miatt a szülők nem lehettek jelen a bizonyítványok kiosztásánál. Pedig az online oktatás során igen nagy felelősségük volt gyermekeik boldogulásában. Örömmel tapasztaltuk, hogy a szülők nagy része segítette, támogatta gyermekét a tanulási folyamat, az eszközök beszerzése, internetkapcsolat létrehozása terén egyaránt. Persze nem mindenkinek sikerült ez maradéktalanul, reméljük, azok a tanulók is "kiheverik" ezen időszak fáradalmait, akik tavaszi pihenésnek tekintették az online tanítás időszakát.

Köszönet és elismerés azon diákoknak és szülőknek, akik szorgalmasan és kitartóan tanulták, dolgozták végig ezt a kihívásokkal teli három hónapot. A jutalmak a szép munkáért nem maradtak el most sem, jó tanulóinkat idén is könyvvel és oklevéllel ajándékoztuk meg. Valamint a jól tanulást segítő anyukákat, apukákat, mamikákat, nagytesókat is megilleti egy oklevél: "mert kiállta a digitális oktatás megpróbáltatásait, a Pedagógiai alapismeretek gyorstalpaló tanfolyamot kiválóan teljesítette."

A 2019-20-as tanév így ért véget. Bízva jövőben, és abban, hogy a következőt a normál iskolai keretek között kezdhetjük, kívánunk minden kedves gyermeknek, pedagógusnak, és szülőnek kellemes nyarat, pihenést, feltöltődést.

Debreceni Hajnalka