AZ ISKOLAPADBÓL A SZÍNPADRA

A Békéscsabai Jókai Színház meghallgatást írt ki Róbert Gida szerepére a készülő Milne: Micimackó című produkció kapcsán. A válogatásra 8-12 év közötti fiúk jelentkezését várták. A meghallgatásra Nyul Zoltán Bence is jelentkezett, izgatottan várt a sorára 25 társa mellett december 12-én. A válogatásra nem kellett külön készülni, a jelentkezőkkel egy jelenetet próbált Tege Antal rendező, melynek szövegét a helyszínen kapták meg a Róbert Gida jelöltek. A rendező elmondta: „Minden jelölt nagyon tehetséges és mindannyian nagyon mások. A válogatáson a Micimackót alakító Gulyás Attila is közreműködött. Szempont volt, hogy Róbert Gida és Micimackó jól mutasson a színpadon.”

Bence nem csak minden szempontnak megfelelt, tehetségével és bájával meggyőzte Tege Antal rendezőt, így - a battonyai Cazac Itai Lior mellett, kettős szereposztásban - ő játszhatja Róbert Gidát.

Mérhetetlenül büszkék vagyunk Bencére, nagyon sok sikert kívánunk neki és természetesen kíváncsian várjuk az előadást. A szeretetről, barátságról szóló művet február 14-én tűzi műsorára a Jókai Színház.

 

(fotó: Ignácz Bence – A-Team)