Alsós szavalóverseny

 

Idén tavasszal is megrendezésre került a Dobozi Általános Iskolában a már rendhagyónak tekinthető szavalóverseny. Az alsó tagozatos tanulók izgatottan várták a verseny napját, melyre 2023. április 26-án került sor. A szervező pedagógusok idén a tavasz témakört jelölték ki a versmondók számára, így a diákok szebbnél-szebb tavaszi verssel kápráztatták el a zsűrit és a megjelent vendégeket. A szavalók két korcsoportban kerültek díjazásra, az I. korcsoportban az 1-2. osztályosok, a II. korcsoportban a 3-4. osztályosok versenyezhettek.

Az elért helyezettek:

I korcsoport: 1. helyezett: Takács Gergő (2. a osztály),  Laskay Merse Péter (1. a osztály), Köteles Tamás (2. a osztály), különdíj: Megyeri Gréta Vica (2. a osztály), Bankó Jáde (2. a osztály)

II. korcsoport: Réda Patrik Zsolt (3. b osztály), Farkas Ezékiel (4. a osztály), Bankó Zejnep Roxána (3. a osztály), különdíj: Mészáros Angelika (4. a osztály)

Ezúton is gratulálunk a verseny minden résztvevőjének, és köszönjük a diákok, szülők és felkészítő pedagógusok munkáját!