Szivacskézilabda

A Mezőberényi Általános Iskola és a Mezőberényi Diáksport Egyesülete 2000 óta rendezi meg a lány kézilabdázók részére a már hagyományos Tavasz Kupa Kézilabda tornát. A torna fő célja, hogy játéklehetőséget biztosítson a kézilabdával ismerkedő, azt gyakorló tanulók/csapatok számára. Éremmel és oklevéllel díjazták a csapatokat.

A tornán részt vett: Szeghalom, Köröstarcsa, Mezőberény 2 csapattal és idén első alkalommal a Dobozi Általános Iskola lány szivacskézilabda csapata is.

Négy mérkőzést játszottak a lányok, melyből három mérkőzést megnyertek.

Nagyon lelkesek voltak, hatalmasat küzdöttek és ennek megvolt az eredménye. Az ezüstérem ott lógott mindenki nyakában.  Faragó Natália, a csapat legjobbja, a leggólerősebb játékos, különdíjas lett. Oklevéllel és egy pár térdvédővel jutalmazták Őt.

Név szerint a lányok: Köteles Melitta, Szabó Boglárka, Faragó Natália, Kovács Petra, Köteles Julianna, Szabó Anita, Köteles Dzsenifer, Köteles Mercédesz, Kardós Leila Iringó, Szabó Szilvia, Köteles Amanda.

Gratulálok a csapatnak, nagyon büszke vagyok rájuk és ilyen hozzáállást és további sok sikert kívánok mindenkinek a továbbiakban.

 

Turákné Szente Adél

edző