Szivacskézilabda

2018. február 11-én ismét nagy sikerrel rendezték a Sulikézi Fesztivált, ezúttal Tiszaföldváron.

A fesztiválon - tavalyhoz hasonlóan - az MKSZ „Kézilabda az iskolában” elnevezésű programjában részt vevő iskolák, valamint azon iskolai csapatok vehettek részt, amelyek nem szerepelnek a Magyar Kézilabda Szövetség által kiírt Kisiskolás versenyeken.

A Dobozi Általános Iskola lány és fiú csapata is részt vett ezen a színvonalas tornán. 2-2 mérkőzést játszottak, amelyből minden mérkőzést megnyertek. A gyerekek izgatottan várták ezt a fordulót, rendszeresen jártak edzésre. Mindenki nagyon ügyes volt, és nagyon jól érezte magát.

Név szerint a játékosok:

Fiúk: Mező Nataniel, Szilágyi Viktor, Békési István, Szilágyi Benedek, Szabó Sándor, Rácz Zoltán, Nagy Rómeó, Czegle Zsolt Bendegúz, Szabó Ádám, Danczik András, Balog Tamás.

Lányok: Köteles Dzsenifer, Serbán Anna, Debreczeni Antónia Napsugár, Köteles Amanda, Faragó Natália Edina, Szabó Anita, Köteles Edina Melitta, Köteles Júlia, Szabó Szilvia, Szabó Boglárka, Szűcs Hajnalka.

Gratulálok a csapatoknak és lelkesen várjuk a folytatást áprilisban. A harmadik fordulót pedig idén is Balatonbogláron rendezik meg júniusban. Heti három alkalommal edzünk és ehhez hasonló eredményeket szeretnénk elérni a másik két fordulón is. Köszönjük Váradi Edit tanár néninek, hogy sokat segített a csapatoknak. Köszönjük a szülőknek, akik elkísértek, és lelkesen szurkoltak nekünk, a sok lelkes  szurkolóknak, akik itthonról biztatták a csapatokat, mivel idén is minden meccset élőben közvetítettek a Youtube-on.

 

 

 

 

                                                              Turákné Szente Adél

                                                                       edző