Mindannyian sztárok vagyunk

„Hölgyeim és uraim!

Elérkezett az idő, amire több hónapja várunk! A „Sztárban sztár és sok kicsi” című farsangi műsorunk fináléja következik. Perceken belül részesei lehetünk a Dobozi Általános Iskola szuperprodukciójának!
A farsang farkát nem sikerült elkapnunk, ezért a telet még itt hagyta nekünk. Ezért próbálkozunk a mai délután végleg elűzni a hideget. Szerintem sikerülni fog!” – így hangzott a beharangozója az idei Alsós Farsangnak.
A „Sztárban sztár meg sok kicsi” produkció keretében pöröghettünk a riói karneválon, őskori rituálén vehettünk részt, Trabanton szálltunk élvezettel, minyonként riszálhattunk a Despasitóra, röppenő pilleként tűnhettünk tova, és a 20-as évek Amerikájában kapkodhattuk a lábainkat egy kis cselsztonra.
Örömünkre szolgál, hogy évek óta nagy sikerrel visszük színpadra az alsós osztályokat, a gyerekek lelkesen készülnek és élvezik megmutatni a színpadra termett mivoltukat. Hetekig titkolózunk a többi osztály előtt, többször elhangzik kíváncsian a kérdés: „Ti mik lesztek a farsangon?”  /a kérdés természetesen költői/. Izgalommal telve lépnek a függöny elé, és öröm nézni, hogy fülig ér a szájuk. Remek lehetőség egy – egy ilyen alkalom arra, hogy az osztályok bemutatkozhassanak, a gyerekek természetes igénye, hogy megmutassák magukat társaiknak. szüleiknek.
Főleg, ha neves zsűri értékeli a produkcióikat, nem nélkülözve a humort sem. Mert természetesen, valamennyi osztályról elmondható: „Nekem ez a kedvencem”.
A színpadi produkció után még arcfestést is kaphattak a gyerekek.

Büszkék vagyunk azon tanítványainkra és szüleikre, az alsós osztályfőnökökre és pedagógus társaimra, akik segítségünkre voltak a műsorok, jelmezek elkészítésében. Valamint köszönjük a számos tombola tárgyat, és egyéb hozzájárulást a farsangunk sikeréhez.
És egy kis személyes:
Negyedikes osztályként a mi nemes feladatunk az előkészület, a rendezés és lebonyolítás egyaránt. Kedves negyedikes Szüleim! Igazán büszkék lehetünk magunkra, minden téren „odatettétek” magatokat, igazi csapatként működtünk együtt. Példaértékű! Köszöni Nektek a Dobozi Általános Iskola!

A telet jelentem elűztük, a hó olvad!

Debreceni Hajnalka